І Слово стало Тілом і оселилося між нами!

Різдвяна ніч завжди є загадковою, радісною, чудовою і трішечки … таємничою!

Так було у в цьому році. В повній тиші і темряві, яка нагадувала про темряву наших сердець, настоятель приходу, брат Адам, разом із братом Павлом та гостем, отцем Ігорем Пагуліч, настоятелем греко-католицької парафії з нашого міста і всією літургійною службою, виніс фігурку немовляти Ісуса. Після привітання “Христос народився!” у храмі запалилося світло, і знову ж таки, як знак того, що коли Живий Господь входить до наших сердець, то там вже немає темряви, там немає страху, там оселяється Живе Слово – сам Ісус Господь.

Багато родин прийшли із дітьми, щоб разом пережити Пестерку, яка розпочалася рівно о півночі. Щоправда, дехто не витримав до кінця і заснули прямо там, де і сиділи …

А одне немовля в цю ніч приєдналось до Католицької Церкви і увійшло до нашої парафії. Вітаємо тебе, Алісія, рости на радість батькам і на Божу славу! Нехай Немовлятко Ісус принесе цій родині особливе Боже благословення!

Велика подяка хору “Canticum Novum”, чий спів створював особливу різдвяну атмосферу під час Пастерки. Особливо це було відчутно на хорах, близько хору … кожен звук проникав у глибину душі, торкався серця.

І на кінець Пастерки невеличка несподіванка для дітлахів – солодощі від брата Адама.

ХРИСТОС   НАРОДИВСЯ!    

СЛАВІМО    ЙОГО!

Більше світлин у фотогалереї

« »
Скринька для пожертв

Парафія святого Миколая

Copyright © 1898-2024 Усі права застережено.

Повне або часткове використання матеріалів сайту дозволяється лише за умови посилання
(для інтернет-видань - гіперпосилання) на https://www.snicola.net