“Спільнота і моє місце в спільноті”

Чого Господь очікує від нас, як від спільноти і особисто від кожного – над цим роздумувала спільнота віднови у Святому Дусі під час дня зосередження, на який виїхали до Новомосковська рано вранці 14 жовтня.

Конференція брата Адама допомогла кожному побачити себе у порівнянні з Марфою, Марією і Лазарем. Якщо ми хочемо служити Богові і людям, то в нашому житті повинно бути і від Марії, яка вибрала кращу частку, сиділа біля Ісуса і слухала Його; і від Марфи, яка піклувалася про потреби життєві, служила Ісуса, щоб Він мав що поїсти. І маємо також помирати, як помер Лазар, помирати для себе, щоб служити іншим. А щоб наше служіння не вбивало ані нас самих, ані тих, кому ми служимо, повинні черпати сили в молитві, в слуханні Слова Божого.

На медитацію під час адорації, кожен мав окремий уривок, який випав йому за жеребом. Уривки були з Одкровення, послання семи Церквам. Це було дуже міцне Слово, яке відкривало правду про самого себе і чого на цей час кожному не вистачає, чого від кожного очікує Господь, що саме потрібно змінити у своїх стосунках з Богом і іншими. 

День був настільки насиченим і наповненим Божою благодаттю, що ніхто навіть не помітив, як швидко він скінчився. Молитва прослави на закінчення і пора повертатися додому. 

Нехай це час, проведений з Богом, дасть щедрі плоди у житті спільноти. 

« »
Скринька для пожертв

Парафія святого Миколая

Copyright © 1898-2024 Усі права застережено.

Повне або часткове використання матеріалів сайту дозволяється лише за умови посилання
(для інтернет-видань - гіперпосилання) на https://www.snicola.net