“Бог же не є Богом мертвих, а живих …”

“Чи не знаєте ви, що ви Божий храм, і Дух Божий у вас перебуває?” (1 Кор 3,16)

Сьогодні, на Службі Божій, настоятель парафії звернув увагу вірян на дуже важливу річ: В своїй проповіді брат Адам торкнувся питання духовного життя і духовної смерті, присутності Бога в нашому житті. Ми помічаємо Бога коли несподівано трапляється якесь диво, або звертаємо свою увагу на Господа, коли в наше життя приходять труднощі, проблеми, негаразди. І часто нам здається що Бог залишив нас, що Він є дуже далеко. “Та кожен з тут присутніх має в собі Божого Духа, бо саме Дух Святий сьогодні привів кожного з вас до храму і саме тому що Божий Дух є в тобі, ти зараз сидиш тут і приймаєш участь у Євхаристії. Ми можемо не помічати в своєму житті Бога, нам може здаватись в нашому житті немає Бога. Але він є в твоєму повсякденному житті, навіть коли ти Його не помічаєш”. 

Була і невеличка несподіванка для багатьох – молитву вірних читали сьогодні діти. Це було дуже зворушливо. І хоч сестрички, Ліза і Настя, сильно хвилювались, вийшло у них все дуже добре.

molytwa wirnych

На кінець Служби Божої діти отримала особливе благословення з рук настоятеля. Незважаючи на похмурий день, настрій у всіх був піднесений і радісний. Навіть сонечко на деякий час з’явилося з-за хмар, приєднуючись до доброго настрою всіх присутніх.

blagoslowinnia ditej

Більше фото у фотоальбомі

« »
Скринька для пожертв

Парафія святого Миколая

Copyright © 1898-2018 Усі права застережено.

Повне або часткове використання матеріалів сайту дозволяється лише за умови посилання
(для інтернет-видань - гіперпосилання) на http://www.snicola.net